Sääasema Leppioja Haapavesi Finland

Leveysaste|Pituusaste|Korkeus merenpinnasta

Sager algoritmi-pohjainen ennuste

Käytetään pohjoisella pallonpuoliskolla Latitude 25o P

Syötä tiedot

Tuuli: Tuulen suunta: Suunnanvaihto:
Ilmanpaine:
(Suhteellinen
Merenpinta)
hPa:  Trendi:
Taivas:

Ennuste seuraavalle 12/24 tunnille:

Sääennusteesi näkyy tässä


Sager Weathercaster ennustaa sään nopeasti ja tarkasti. Se on ollut käytössä vuodesta 1942. Se ei ole uutuus, ei lelu, se on erittäin luotettava, tieteellisesti suunniteltu työkalu, joka on korvaamaton apuväline matkustajille, maanviljelijöille, metsästäjille, merimiehille, purjehtijoille, leiriläisille, kalastajille, opiskelijoille - itse asiassa kaikille jotka tarvitsevat tai haluavat tietää millainen säätila on tulossa.

Sen avulla voit tehdä ennusteita säästä, lämpötilasta ja tuulesta välittömästi noin 50 km säteelle sijainnistasi, joten se täyttää erittäin kiireellisen tarpeen.

Sager Weathercaster on säätieteeseen perustuva väline. Se on itse asiassa kätevä tietokone, joka käyttää helposti havaittavia sääolosuhteita ja ohjelmoitu tuottamaan ytimekkäitä ennusteita, jotka perustuvat viidentuhannen syötetiedon vaihteluun. Se ilmentää kokemusta, joka on saatu yli 35 vuoden ennusteista yksityisille yrityksille ja Yhdysvaltojen ilmavoimille. Sager Weathercasterin ja tässä selitetyn barometrin oikean havainnon avulla voit tehdä tarkkoja ja ajantasaisia ennusteita nopeasti muuttuvissa olosuhteissa tarkalleen sijainnillesi. Suurin tarkkuus saadaan tietysti tekemällä ennusteita säännöllisin väliajoin.
Tämä on avoimen koodin algoritmi.